Avis Legal


Dades de l'empresa

 

En virtut de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s'exposen les dades de l'empresa.

 

PREMIRA ENERGÍA, S.L.

Polígono Industrial UA8 parcela 1-15

22580 Benabarre (Huesca)

Tel: +34 974 56 31 58

premira@premira.es

B66001561

 

 

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 43748 Foli 64 Fulla 437242 Inscripció 1.

 

L'accés al lloc web http://www.premira.es de Premira Energía, S.L. implica l'acceptació de totes les condicions següents:

 

Propietat intel·lectual

Els continguts d'aquest lloc web, textos, imatges, etc. així com el seu disseny gràfic i el seu codi font estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de Premira Energía, S.L. Quedant, per tant, totalment prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l'autorització expressa de Premira Energía, S.L.

 

Contingut de la Web

Premira Energía, S.L. no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la pàgina web, essent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza.

 

Actualització i modificació de la Web

Premira Energía, S.L. es reserva el dret a modificar o eliminar, sense previ avís, tant la informació continguda en el seu lloc web, com la seva configuració i presentació, sense assumir responsabilitat alguna.

 

Indicacions sobre aspectes tecnològics

Premira Energía, S.L. no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de possibles problemes tècnics o errors en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com dels danys que poguessin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Premira Energía, S.L. També, queda exonerada de tota responsabilitat enfront de possibles danys o perjudicis que pugui sofrir l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que es facilita quan procedeixi de fonts alienes a Premira Energía, S.L.

 

 

© Tots els drets reservats: Premira Energía, S.L.